Tuesday, August 25, 2009

Getting started


Vine o vreme cand lucrurile se schimba. Natura de schimba, oamenii se schimba, politica se schimba, (in)cultura se schimba, mobila din casa se mai schimba uneori, si asa mai departe, au trait fericiti, cu ne in fata, pana la adanci batraneti.
Acu' mi-a venit si mie randul la o noua schimbare. Ma rog, la mine schimbarile sunt mai dese ca la altii, ca-mi place mie sa fug de rutina si monotonie. Ba schimb tzoalele, ba schimb calculatorul, ba schimb casa, ba schimb iubita (asta e discutabil, s-ar putea sa ma schimbe ele pe mine de fapt), ba diverse electronice, ba cartile. Asta-i una. A doua e ca, animal biped ce esti, la un moment dat realizezi cat esti de prost si vrei sa evoluezi. Sau asta crezi tu ca faci si vrei.
Daca te apuci de citit/invatat cate ceva, evolutia se cheama ca e pozitiva/ascendenta, se mai numeste si educatie.
Daca te apuci de ascultat manele si scoti ochii ca de melc la tembelizor, evolutia ta o ia pe o panta descendenta, unde, imediat de zub 0 (zero), semnele ce preced cifrele sunt dintr-o singura liniutza, nu din doua incrucisate. In faza asta, a doua descrisa, cele mai mari bucurii spirituale le obtii cu micu'-nfipt in scobitoare si cu sticla de bere mufata bine in gura. Da' e usor, ca e la vale, te dai pe cur direct.
Eh, daca o apuci pe dincolo, in sus, e greu al naibii. Conditia fizico-psihica devine imperios necesara. O sa transpiri, o sa-ti rozi unghiile de nervi, o sa te dai cu capul de pereti, o sa umbli mereu julit in coate si genunchi de la alunecari si caderi. S-a dus naibii si frecatul mentei pe aiurea... Si nici nu stii cat mai ai de urcat, cat de abrupt e drumul si ce gasesti in varf. Ma rog, ce gasesti iti pot spune eu acum: alt varf de "cucerit" sau de abandonat. O noua cumpana, o noua rascruce, o noua alegere, o noua schimbare. Tentant, nu?
Ce alegi?!

La mine, schimbarea de acum are un nume: Pentax K-7. Nu, nu mi-am prins urechile, dar am realizat cat de prost sunt si cat de ignorant. Am realizat ca am in fata un nou deal de urcat, sau de lenevit la umbra lui. Mi-e teama ca ispita micilor cu bere va triumfa...

Dar am ales sa urc. Vad eu pana unde.
Pana cand? Pana nu-ti trag una!

Saturday, August 15, 2009

Ele, povestile - vol.1








Seria completa se poate vedea aici.

Povesti fara cuvinte

Am devenit cam lenes in ultima vreme... Ma rog, as avea o mie de scuze, dar... sunt doar scuze.
Zilele astea, lenevind, mi-am facut o pseudo-ordine prin fotografiile facute anul asta si m-am gandit ca as putea sa vi le arat si voua, celor care mai aveti rabdarea si timpul sa mai aruncati cate un ochi si aici. Vizionare placuta :)

Tuesday, August 4, 2009

O zi ca oricare alta


Cica azi m-am nascut... Sa-mi fie rusine :)

PS - panoramele nu sunt facute azi, dar imi plac.

Later edit: am uitat sa spun ca imaginile sunt lipite din 4 cadre, trase de pe trepied, undeva pe drumul dinspre Targoviste spre Bucuresti.