Wednesday, October 12, 2011

Concurs "Inside F64"


Bineinteles, am participat si eu, cu sperante chiar. Daca va place vreuna dintre cele 3 poze pe care le-am inscris, dati click pe ea si votati. Multumesc!
(Regulamentul este mai jos)


Regulamentul:

Pasul 1: Trebuie sa te loghezi in site-ul de concurs cu datele de logare in www.F64.ro . Daca nu ai deja cont, il poti crea AICI. 
Pasul 2: Trimite cele mai bune 3 imagini pe care le-ai realizat in noul magazin F64 din B-dul Unirii 45. Pot fi atat din interior cat si din exterior. Puteti "abuza"de imaginatie si creativitate. :-) 
Pasul 3: Imaginile sunt aprobate cel mult in 72h, putand fi vizualizate si votate apoi in site-ul de concurs (www.f64.ro/concurs).
Dimensiuni: Fotografiile trimise trebuie sa aiba latura mare de cel putin 1024 pixeli, format JPEG, fara semnatura, data sau alte insemne pe ele. Asigurati-va ca aveti si fisierele la rezolutie de print, in cazul in care veti fi premiati! 

Perioada desfasurare: 
11 - 24 octombrie 2011: se pot trimite imagini
11 - 31 octombrie 2011: se pot vota imaginile, prin LIKE-uri (botnul de LIKE este disponibil in dreptul fiecarei imagini inscrise in concurs). 

Votare / Jurizare: castigatori vor fi desemnati cei care vor insuma cele mai multe LIKE-uri primite pe Facebook la pozele trimise in concurs (daca se trimit 3 imagini, se vor aduna LIKE-urile primite pentru fiecare imagine in parte). 

Premii: 
Locul I:           Canon EOS 5D Mark II
Locul II:          Nikon D3100
Locul III:         Fujifilm HS-20


No comments: